Image Alt

Roy Postma

Roy Postma

Defensie / Oprichter PhysicalFit

email: info@physicalfitleeuwarden.nl

Tot ongeveer mijn 19e was ik ongemotiveerd, ik had weinig discipline en had last van overgewicht. Sinds mijn stap naar Defensie is dit verandert. Ik ben nu dik zeven jaar bezig als een gepassioneerd sporter en fanatiek bezig om mezelf constant uit te dagen op verschillende gebieden zoals onder andere: hardlopen, fitness en outdoor trainingen. Binnen mijn werkgebied is vitaliteit en sport een zeer belangrijk element.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Defensie en sinds twee jaar werk ik in een functie welke veel lichamelijke belasting met zich mee brengt. Het is hier dus een vereiste om vitaal en fit te blijven. Bij Defensie word er op veel vlakken fysiek en mentaal heel wat van je gevraagd, hierdoor heb ik veel geleerd over doorzettingsvermogen, discipline en de werking van ons lichaam.

Door mijn passie voor sport ben ik een opleiding tot sport & bewegingsleider gaan volgen. Verder wil ik mijn ervaringen graag delen aan mensen die fitter, sterker maar ook zeker beter in hun vel willen zitten.