Physical Fit Leeuwarden

Sporten in groepsverband weer mogelijk!

We hebben goed nieuws. Het is weer mogelijk om te sporten in groepsverband maar natuurlijk, zoals we inmiddels gewend zijn, met een aantal maatregelen die in acht moeten worden genomen.


We blijven positief en we hebben er weer ontzettend veel zin in om jullie te voorzien van bootcamp en high intensity trainingen. 


Hoe ziet dit er voor de komende tijd uit? In overleg met de korfbal vereniging Stiens, hebben wij het oefenveld tot onze beschikking gekregen. Echter is het zo dat de overheid aangeeft dat je in groepsverband mag sporten zo lang dit bij een sportaccommodatie is. Normaal gesproken worden de bootcamps verzorgt in het bos, echter gaan we nu over naar een groot sport veld. Hier zullen wij jullie voorzien van high intensity interval trainingen (HIIT) en natuurlijk elementen die voorkomen in de bootcamps.


Maximaal aantal deelnemers beperken wij tot 14 per training. De leeftijd tot en met 26 jaar mogen, zonder de 1.5m regel, sporten in groepsverband. Daarentegen, de leeftijd van 27+ mogen in groepsverband sporten met maximaal 2 deelnemers en inachtneming van de 1.5m afstand.


Ondanks alles, zijn we de korfbalvereniging Stiens ontzettend dankbaar voor en gaan hier ook uitermate gebruik van maken!


Wil je meer info over de tijden, soorten trainingen of tarieven? Stuur ons een berichtje via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

ADD COMMENT