Image Alt

Militaire bootcamp

Ben jij, of ken jij iemand die graag militair wilt worden of graag een keer de sfeer wilt proeven van de militaire trainingen? Maak dan kennis met onze Militaire Bootcamp geheel verzorgd door het team van PhysicalFit uit Leeuwarden. In de militaire wereld komen een aantal fysieke & mentale aspecten van pas die volledig worden uitgevoerd tijdens outdoor activiteiten. De Bootcamp trainingen bestaan uit een full-body workout met verschillende variaties als onder andere hardlopen, kracht en intervaltraining. Bijna alle oefeningen worden in teamverband uitgevoerd op basis van jouw eigen lichaamsgewicht. Bij de Militaire Bootcamp wordt er gebruik gemaakt van trainingshulpmiddelen zoals fastropes, gewichtsvesten, jerrycans, auto banden en diverse elementen uit de natuur die we tijdens de bootcamp tegenkomen. Hierdoor zorgen we ervoor dat er voldoende variatie is tijdens de trainingen. Dit op een prachtige locatie in Friesland, Leeuwarden.

 

“Leave no man behind”

Tijdens de Militaire Bootcamp zul je merken dat een goede samenwerking met jouw team belangrijk is. Om goed te kunnen functioneren tijdens fysieke inspanningen heb je elkaar nodig of ter wel ‘leave no man behind’. Jouw doorzettingsvermogen en motivatie zal op de proef worden gesteld. Juist wanneer je denkt te willen opgeven, zul je merken dat je meer kunt dan dat je denkt. Ieder individu is voorzien van zijn eigen niveau van trainen. De ene is beter in hardlopen terwijl de ander wellicht beter is in kracht oefeningen. Juist door de diversiteit in niveaus, ontstaat er een goede balans in het team.

Het leren verleggen van je grenzen tijdens de bootcamp is één van onze uitgangspunten. Naast het feit dat je niet alleen fitter en sterker wordt, zul je ook merken dat je conditioneel flinke vooruitgang boekt. Daarnaast ervaar je een voldaan en energiek gevoel.

Benieuwd geworden naar hoe het er écht aan toe gaat tijdens de Militaire Bootcamp? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Eind augustus was ik aan het joggen in het Leeuwarderbos. Op 4 september had ik namelijk mijn medische en fysieke keuring voor de 10 Natres bataljon bij Defensie. Ik was destijds aan het joggen toen ik een groep kapot uit het bos zag komen met “Willy” in hun nek en een hoop zelfvertrouwen. Er stonden ook een aantal mannen naast met militaire kisten die hen instructies gaven. Het leek mij gelijk vet en geschikt voor mij. Toen ik eenmaal thuis kwam heb hen gelijk opgezocht en kwam ik bij Roy terecht. Één DM en ik mocht meedoen. Ik heb sindsdien 15 lessen bootcamp en HIIT meegedaan en mijn conditie is iets wat het nooit geweest is! Ik kan met een gerust hart met de ARB beginnen. Een betere voorbereiding voor Defensie kan je naast Roy niet vinden in Friesland!

Yassin Bootcamper

Ik ben bij Roy komen sporten sinds 3 weken geleden. Wat ik merk bij Roy is dat hij passie beleving en strijd in de training gooit. Dit uit zich in : heel duidelijk , never give up, Roy pusht je door waar jij denkt ik kan niet meer net even die extra meters of opdrachten , zowel bij de HIIT training als bij de Bootcamps. Roy is kort bondig en duidelijk en wat Roy anders maakt als andere trainers is dat die bootcamps geeft met militaire opdrachten , dit is ongekend en heel uniek , dinsdag avond met lampjes door de Leeuwarden bossen te hardlopen en weer of geen weer. Kun je je dat voorstellen? Hij heeft erg veel kennis en kennis is macht en kennis delen is kracht , ik leer veel en snel van Roy. Ik vind de samenwerking met Roy fantastisch en raad hèt iedereen aan.

Rick Bootcamper

Superleuke afwisselende en uitdagende lessen. Heerlijk in de buitenlucht met een leuke en motiverende groep het uiterste uit je zelf halen , je conditie verbeteren en aan een fit en sterk lijf werken

Tanja Bootcamper

Goede motivator! Levert leuke en uitdagende bootcamps. Roy zorgt voor afwisseling, uitdaging en interessante bootcamps. Bovendien richt hij zich op elk individu binnen de groep. Elke week met plezier naar een dik uur knallen. Een aanrader voor iedereen.

Hessel Kooij Bootcamper

Afgelopen maart ben ik begonnen bij Roy. We doen bootcamps, hiit trainingen & powerwalk met gewicht. Bij iedere training heb ik gewoon zin om alles te geven, de gedrevenheid die Roy heeft in zijn lessen geeft hij over naar de personen die zijn lessen volgen en dat vind ik echt super!! Iedere les is weer anders en dat maakt het zo leuk. Ik baal oprecht als ik een training mis & dan doe je het toch echt wel heel erg goed😉👏🏼

Baukje Bootcamper

Lang niet zo gemotiveerd geweest voor het sporten als nu en met name om het vol te houden. En dat zeker dankzij Roy! Als je tegen iets aan loopt tijdens het sporten, is Roy bereid tot passende opdrachten of een stukje verdieping in het probleem. En met name zijn passie motiveert, Roy wil oprecht dat je verbetering gaat zien en daagt je uit. Daardoor heb je nadien heerlijk gesport, maar ook een tevreden gevoel over jezelf, top! Nog een meerwaarde: Oefeningen worden voor gedaan en tijdens de uitvoering gelet op juiste houding. Zo ook een onderbouwing waar deze oefening goed voor is, erg fijn

Femke Bootcamper

De afgelopen jaren ben ik bij verschillende sportscholen geweest. Ik volgende verschillende groepslessen, maar kon moeilijk de motivatie vinden om met plezier te blijven gaan. Sinds juni 2020 sport ik bij physical fit en ik ga nog elke week met veel plezier en motivatie naar de HIIT en bootcamp. De lessen zijn gevarieerd, een militair tintje, je werkt aan zowel kracht als conditie en nog belangrijker er heerst een fijne sfeer. Het maakt niet uit of je gevorderd of beginner bent, ieder kan meedoen en we doen het met elkaar! Sinds dat ik bij physical fit sport merk ik dat mijn spiermassa en conditie flink verbeterd is!

Hanneke Bootcamper

Ik sport nu een aantal maanden bij Roy. Ik doe mee aan de hiit training en de bootcamp. Na een aantal hiit trainingen had ik ook interesse voor de bootcamp. Na de eerste bootcamp dacht ik dit was 1 keer en niet weer. Nu doe ik nog steeds mee met de bootcamp. De begeleiding is top. Je krijgt goede aanwijzingen. Mocht een oefening niet goed uitgevoerd worden dan krijg je tijdens de les instructies hoe het wel moet. Roy stuurt je dan nog een link toe waar de oefening goed uitgelegd wordt. Je kunt dit dan thuis nog eens goed oefenen. Roy daagt je uit om steeds iets verder te gaan. Ik moet zeggen dat mijn conditie verbeterd is.

Johnny Bootcamper

Super bootcamp mooi om een kijkje te nemen hoe het in de militaire wereld er aan toe gaat en dat je erachter komt dat je mentaal een hoop meer kunt dan dat je zelf denkt.

Stefan Bootcamper

Als je je eigen grenzen op wilt zoeken door middel van een bootcamp met militaire aspecten, ben je bij Roy aan het juiste adres! Gevorderd of beginner, Roy weet er bij een ieder het maximale uit te halen. Altijd een zeer fanatieke en gezellige groep mensen aanwezig. Een hele dikke aanrader!

Leroy Bootcamper

Roy is een goede instructeur die er voor zorgt dat iedereen mee kan komen en dat de oefeningen goed en op techniek verlopen. Veel kennis van oa :training geven, begeleiden en van het menselijke lichaam. Weet altijd sfeer in de groep te brengen en je tot het uiterste te laten gaan van lichaam en geest.

Frits Larooij Bootcamper

Lekker intensief bezig zijn met een leuke club mensen! Gedreven instructeurs welke op een leuke wijze training geven. Ik voel me fysiek en mentaal fit na een bootcamp!

Wiebe Bootcamper

Maak kennis
met onze trainers

01

Defensie / Oprichter PhysicalFit
Defensie / Oprichter PhysicalFit
Defensie
Defensie

Kom in actie!

Meld je nu aan voor één van onze bootcamps of boek een gratis proefles!